Kompetencer

Du bør vide lidt om hvad jeg kan – det er vel blandt andet derfor du har klikket dig vej til min hjemmeside. Jeg har tilegnet mig en række kompetencer med rod i kommunikation og digital markedsføring, som jeg bruger i mit daglige arbejde – nogle mere end andre. Men lad dig nu endelig inspirere ud fra overskrifterne herunder.

I mit daglige arbejde med kommunikation og markedsføring anvender jeg en lang række kommunikative værktøjer. Jeg har særligt fokus på modtageren, situationen og mediet jeg kommunikerer på og med.

Min grundholdning til opbygningen og vedligeholdelsen af inspirerende og velstrukturerede hjemmesider, bygger på en moderne og pragmatisk grundholdning. Jeg ser på opgaven der ligger foran mig, og går i krig med den, uden at lægge så meget vægt på hvilket system jeg skal arbejde i. Jeg har som de fleste andre mine favoritter, og kender efterhånden Joomla og WordPress rimelig godt. Open Source miljøet giver frihed til at udbygge eksisterende sider, men kan give andre udfordringer i forhold til performance og kryds-platform-kompatibilitet – man kan ikke få det hele.

Jeg lykkes med opbygningen af et holdbart layout og skabelsen af læsevenligt indhold, da min teoretiske viden har kommunikation og markedsføring som omdrejningspunkt. Det er således budskabet og brugervenlighed, der står i første række. Det æstetiske og brandingen af virksomheden spiller en væsentlig rolle. Men hvis indholdet og budskabet ikke er tydeligt og klart, har hjemmesiden, i min optik, ingen berettigelse.

Min første computer var en Victor 386SX 33 MhZ – uden turbo! Harddisken var på 125 MB og skærmen var analog og på 14”. Brugtpris: 7.000,-
Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har haft den og mange efterfølgende skilt ad og re-installeret Windows på dem – men det er mange, og det har været en til tider dyr fornøjelse.

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Green_Sea Blue Green Purple

Body

Background Color
Text Color
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction