Fritid

Jeg engagerer mig 100 % i mit arbejde. Men for mig er det vigtigt at der er tid til også at lade batterierne op med gode interesser og gerne i godt selskab.

Jeg holder meget af at tage cyklen ud i bakkerne omkring Haderslev. Frisk luft i rigelige mængder og lejlighed til at få rørt musklerne efter en dag på kontoret. Når vejret ikke er til udendørsaktiviteter, går turen i fitnesscenteret, hvor luften ikke er tilnærmelsesvis den sammen, men hvor resultatet er det samme – en rigtig god følelse i kroppen og ny energi.

Selvom man ’kun’ bor til leje, kan man godt kaste sig ud i gør-det-selv projekter af forskellig art. Det er min kæreste og jeg et godt eksempel på. Vi bruger gerne vores fritid til at renovere gamle stole, bygge fuglehuse i en weekends tid eller noget tredje – og det må gerne involvere el-værktøj ;-)

Kontakten til venner og familie fylder meget i min fritid. En stærkt sammenhold med venner og en tæt kontakt til familien spiller en stor rolle, når fritiden skal prioriteres. Så ud over de fejringer af livsbegivenheder af forskellig art, forsøger min kæreste og jeg at besøge venner og familie så ofte det lader sig gøre. Det er dejligt at dele oplevelser med dem man holder allermest af.

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Green_Sea Blue Green Purple

Body

Background Color
Text Color
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction