For mig betyder åbenhed og professionalisme alt for et godt arbejdsmiljø.

Åbenhed mellem kolleger skaber den bedste grobund for idéudveksling og virker som middel mod misforståelser og dårlig stemning. Jeg mærker selv hvordan den faglige sparing mellem kolleger ofte fører til at en idé, der for mig virkede som verdens bedste, blev endnu bedre af at blive udfordret blandt min nærmeste leder og kollegerne omkring mig.

Åbenhed betyder også for mig, at man som del af et team kan sige tingene som de er – også selvom det ikke altid er de rare ting, der er på tapetet. Jeg sætter stor pris på, at få at vide hvis jeg har sagt eller gjort noget forkert, fremfor at føle at der er ”ugler i mosen”. Lad os tale sammen om tingene, og få renset luften, når der er behov for det.

I et arbejdsklima hvor professionalisme vægtes højt, føler jeg at der skabes mest værdi for virksomheden og for sammenholdet i teamet. Når en opgave skal løses, er det virkelig vigtigt for mig, at mine kolleger fornemmer at jeg tager den alvorligt, og gør mit bedste for at løse den bedst muligt og inden for den givne tidsramme. Samtidig er det vigtigt for mig, at jeg har samme fornemmelse af mine kolleger. En fælles indsats mod et fælles mål er meget mere værd end individuelle præstationer.

 

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Green_Sea Blue Green Purple

Body

Background Color
Text Color
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction