Hej med dig!

Jeg hedder Simon

Velkommen til en kort præsentation af mig og mine bedrifter i tidens løb. Her på siden vil du kunne lære mig og mine værdier bedre at kende – måske skal vi arbejde sammen, måske er du bare nysgerrig. I alle tilfælde skal du være hjerteligt velkommen – også til at skrive en besked.

Kompetencer

Jeg er stærk på mange områder og platforme – her fire jeg synes jeg vil fremhæve. Jeg glæder mig til at anvende dem i fremtidige projekter – måske for dig og din virksomhed?

Curriculum Vitae 2

 

Erhvervserfaring

 • 2017 -

   

  Marketingchef Innos Tools

  Min funktion hos Innos Tools blev i januar 2017 udvidet til at være en del af et nyoprettet ledelsesteam. Jeg varetager fortsat de daglige opgaver med udbygning og vedligeholdelse at salgsmateriale og hjemmesider, tilstedeværelsen på sociale medie platforme samt teknisk salgsbackup for 8 sælgere.
  Derudover bliver jeg mere og mere involveret i beslutninger omkring nye salgskoncepter, udvælgelse af varer samt virksomhedens fremtidige vækstplaner. En ny og spændende dimension, der giver større ansvar og færre hår på hovedet. Men en udfordring jeg forsøger at løse efter bedste evne.

 • 2015 - 2016

   

  Marketingkoordinator Innos Tools

  I den første tid hos Innos Tools i Vejen har fokus været på at udvikle en klar linje i virksomhedens kommunikation med kunder og andre interessenter. Jeg hjalp mødebookere og sælgere til at have de bedste forudsætninger for en hurtig og professionel betjening ”i marken”, i odrebehandlingen samt i after sales support. Jeg fik skabt en rød tråd i den interne og eksterne kommunikation, så "de rullende showrooms", hjemmesider, sociale medie platforme og øvrigt salgsmateriale fik en ensartet identitet.

 • 2010 - 2014

   

  Marketingkonsulent Højskolen Østersøen

  Med en central placering i højskolens sekretariat, var det min primære opgave, at sikre en stabil tilgang af elever og kursister, til korte og lange højskoleophold. I samarbejde med højskolens ledelse, lærergruppe og øvrigt administrativt personale opnåede jeg, at sætte marketingaktiviteterne i system. Jeg fik skabt en visuel identitet, der matcher et særdeles sammensat publikum.

 • 2007 - 2014

   

  Freelance Webdesigner og Webmanager

  Siden 2007 år har jeg drevet min egen freelance virksomhed, hvor jeg designer og vedligeholder hjemmesider for mindre virksomheder. Hver opgave tæller som en erfaring i kundekontakt, behovsanalyse og idéudvikling.

  Se mere
 • 2003-2004

   

  IT supporter ved Centrum Computer

  Jobbet som IT-Supporter i detailhandlen er afvekslende, kræver stor tålmodighed og er særdeles udviklende. Bag disken betjente jeg kunder i alle aldre. Ved arbejdsbordet tog jeg mig af forskelligartede problemer med computeres hardware og software.

Uddannelse

 • 2006 - 2009

   

  BA International virksomhedskommunikation SDU

  På Syddansk Universitet i Kolding, blev min teoretiske viden om markedsføring, erhvervssprog og kommunikation forfinet. Imens jeg fordybede mig i engelsk og tysk, mødte jeg fantastisk engagerede undervisere, der gav og værktøjerne til, at opfylde drømmen om en karriere inden for internationalt salg og marketing. Også her blev det til et udlandssemester med et stort fagligt og socialt udbytte.

 • 2004 - 2006

   

  Markedsføringsøkonom IBA

  The International Business Academy i Kolding var - og er - et uddannelsessted hvis identitet passede godt til mig, og det jeg forestillede mig skulle blive min fremtid. Udbyttet blev en række værdifulde marketingværktøjer og en forståelse af hvilke udfordringer, der ventede i internationalt orienterede virksomheder, samt et lærerigt udlandsophold, der stadig bringer smil på læben.

  Se hjemmeside
 • 1999 - 2002

   

  Matematisk student Horsens Amtsgymnasium

  En tid hvor det blev klart for mig, at jeg måtte gå i retning af sprog- og kulturforståelse – det handlede om at skille sig ud. Tidligt i gymnasietiden, blev grundstenen til en stor del af mit sociale netværk lagt. Et vigtigt fundament, som jeg har forsøgt at pleje lige siden.

  Se hjemmeside
 • 1998 - 1999

   

  Efterskoleophold på ‚Eriksminde’ i Odder

  En tid hvor det blev klart for mig, at jeg måtte gå i retning af sprog- og kulturforståelse – det handlede om at skille sig ud. Tidligt i gymnasietiden, blev grundstenen til en stor del af mit sociale netværk lagt. Et vigtigt fundament, som jeg har forsøgt at pleje lige siden.

  Se hjemmeside

Kurser

 • 2015

   

  Projektstyring i praksis med PRINCE2® certificering VIA / Lederne

  Jeg har i flere omgange været tovholder på projekter med mange interessenter og arbejdsopgaver. Derfor valgte jeg i foråret 2015 at genopfriske min viden om projektledelse. Det var en fornøjelse at tilegne mig den seneste nye viden på området, og glæder mig til at anvende den i fremtidige projekter.

  Se hjemmeside
 • 2009

   

  Markedsføring IBC Kurser Kolding

  I slutningen af 2009 havde jeg lejlighed til et deltage i et genopfriskningskursus i markedsføring på akademiniveau. Forløbet endte ud i en case-eksamen, og som jeg husker det, gik det vist ret godt. Under alle omstændigheder var det en god oplevelse at dele viden og erfaringer med de andre kursister på holdet.

  Se hjemmeside

DOWNLOAD PROFILMAPPE

Projekter

Hide Main content block

Kontakt MIG


: Remisen 79 1. tv.
Captcha
  Mail is not sent.   Your email has been sent.
Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Green_Sea Blue Green Purple

Body

Background Color
Text Color
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction